Ambassadörer, vi söker 10!

Vi söker 10 ambassardörer. Är du interesserad att vara ambassadör? Vi söker 10 ambassardörer. Är du interesserad att vara ambassadör?
Är du en pryl enthusiast, bloggare och aktiv på sociala medier, då har vi ett förslag till dig: bli ambassadör för våra produkter. LEDwarehouse har prisvärda och bra produkter med fokus på LED. För oss är det alltid kul att se hur folk använder våra produkter.

Vad får ni som ambassadörer?

10 personer kan välja ett av de tre produkt paketen som vi skickar helt gratis till er för att prova på. Ni får göra med dem vad ni vill, men vi vill gärna att ni sedan bloggar om våra produkter. Skriv gärna hur ni bygger in dem, hur ni använder dem i olika lägen. Ni få gärna prata om det på instagram, facebook och eran blogg.

Vad förväntar vi oss från våra ambassadörer?

Vi vill gärna följa er på denna resa, använda era bilder och texter som visar eller pratar om våra produkter på vår LEDwarehouse blogg och relaterade sociala media outlets. Om samarbete funkar bra, kan det blir fler produkter att testa.

Detta finns att välja:
Paket 1:
Inomhus LED startpaket varmvit med dimmer och LED slinga, #ledvarmvit
Paket 2:
Inomhus LED startpaket blå med dimmer och LED slinga, #ledblå
Paket 3:
Inomhus LED startpaket RGB med dimmer och LED slinga, #ledRGB
Så tycker du att det är roligt att ta bra bilder, blogga och instagramma, är du aktiv på sociala medier och har en öppet instagram? Isåfall: Följ oss, gör ett bra och inspirerande kollage på dina eller våra bilder. Skriv lite om dig själv och din motivation under bilden. Och tagga oss #ledwarehouse_se. Använd så många # tags du vill men en av dom bör vara #ambaledwarehouse_se. Glöm inte att välja ditt paket genom att lägga till detta som # tag, så kommer kanske du vara en av våra 10 ambassadörer. Hoppas du hör av dig!
Kommentera
Tar del av vårt nyhetsbrev
Få 50kr rabatt
Fina erbjudanden, inspiration och lösningar inom LED via e-post.? Bara skriva upp dig och du få 50kr rabatt på din nästa inköp.
Post your comment

LEDwarehouse